Warning: The magic method OCDI\OneClickDemoImport::__wakeup() must have public visibility in /customers/9/1/f/fjordager-rollinger.dk/httpd.www/wp-content/themes/building-models/importer/inc/OneClickDemoImport.php on line 121 Billeder fra hjemmet – Fjordager-rollinger.dk

JEANETTES PRIVATE PASNINGSORDNING

Billeder fra hjemmet

Her er lidt billeder af de omgivelser børnene bliver passet i

Vores bryggers hvor børnene bliver modtaget om morgenen. Her opbevarer vi også børnenes skiftetøj og ekstra bleer.

[foogallery id=”336″]

Vi har en fin garderobe hvor hvert barn har sin egen plads. Det gør det nemt for både mig og jer forældre at holde styr på barnets overtøj og sko.

[foogallery id=”329″]

Her er vores dejlige legeværelse, som rummer mange forskellige muligheder. Vi har et spisehjørne herude, som kan tages frem eller pakkes væk, alt efter behov. Desuden har jeg pusleplads i værelset, så jeg kan pusle et barn, og samtidig være lige ved siden af de andre. Vi har også et pudehjørne, og masser af legetøj.

[foogallery id=”340″]

Udendørs har vi til den ene side, en dejlig have med stor sandkasse og masser af mulighed for leg i naturen. Og til den anden side har vi en overdækket gård, med udgang fra både legeværelse og bryggers. Her er vi altid i tørvejr.

[foogallery id=”351″]

Her er vores fantastiske elbarnevogn som vi bruger næsten hver dag, når vi tager på ture. Den kan indstilles på mange forskellige måder, og kan altid tilpasses den gruppe børn jeg har. Børnene lærer også at gå ved siden af barnevognen, så de også får brugt deres ben på vores ture 🙂

[foogallery id=”360″]